Omakotitalo,  91,0 m2

3h, tupakeittiö, aula, pesuhuone/wc, sauna, erillinen wc, terassi, autotalli

315 000,00 €

map Esikkokuja 1, 37630 Valkeakoski

my_location Katso sijainti kartalla

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Esikkokuja 1, Valkeakoski, Juusonniitty

Löydä unelmiesi koti Valkeakoskelta– uusi ja valoisa omakotitalo, joka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen perheen tarpeita. Tämä 91 neliömetrin koti tarjoaa tilaa, mukavuutta ja modernia asumista kauniilla tontilla. Tämä talo hehkuu uutuuttaan ja odottaa ensimmäistä asukastaan. Upea puutarhapiha ja tyylikäs pergola tarjoavat mukavat puitteet ulkona oleskeluun.

Kodin sydämenä on avara ja valoisa tupakeittiö, joka on varustettu laadukkailla kodinkoneilla ja tarjoaa ihanteelliset puitteet ruoanlaittoon ja yhdessäoloon. Olohuoneen yhteydessä tyylikäs tulisija. Olohuoneesta avautuu näkymä omalle terassille, joka kutsuu nauttimaan kesäpäivistä ja vehreästä pihasta. Alakerrassa sijaitseva sauna tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiseen. Talon edustalla autotalli ja sähköauton latauspiste. Etupiha on asfaltoitu.

Talo sijaitsee rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella, jossa päiväkoti, koulu sekä kauppa ovat lähellä, joten arki sujuu vaivattomasti. Hyvät liikenneyhteydet.

Talon lämmitysratkaisuna on energiatehokas poistoilmalämpöpumppu, joka pitää asumiskustannukset kurissa ja tukee ekologista elämäntapaa.

Tämä koti on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat uutta rakennuskantaa, modernia mukavuutta ja haluat asua rauhallisella alueella. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä – tule tutustumaan ja ihastu itse!

Myynti ja lisätiedot:
Toni Kaitasuo LKV, LVV, KTM, ekonomi
toni.kaitasuo@arvohuoneistot.fi
040-5279104
www.arvohuoneistot.fi

Kuvat

Perustiedot

Kohdenumero80369814
SijaintiValkeakoski, Juusonniitty
Esikkokuja 1
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä3h, tupakeittiö, aula, pesuhuone/wc, sauna, erillinen wc, terassi, autotalli
Huoneiden lukumäärä4
TakkaTakka.
ParvekeEi parveketta
Asuinpinta-ala91,0 m2
Muut tilat0,0 m2
Kokonaispinta-ala106,0 m2
Lisätietoja pinta-alastaRakennuslupadokumenttien mukaan asuinrakennuksen huoneistoala on noin 91 m2 ja kerrosala on noin 106 m2 ja kerrosala 250mm on noin 101 m2. Autotallin kerrosala on noin 21 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Pinta-ala tarkistusmitattuEi
Kerros1-2 / 2
Rakennusvuosi2024

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta315 000,00 €
Myyntihinta315 000,00 €
Lisätietoja maksuistaSähkön kulutus. Energiatodistuksen mukainen energian nettotarve on noin 12913 kwh/vuosi. Jätemaksut jätelaitoksen taksojen/roskien tyhjennyskertojen mukaan. Vesimaksut vesilaitoksen taksojen/kulutuksen mukaan. Kiinteistöveroa ei ole vielä määritetty, joten se ei ole tiedossa. Hulevesimaksut kaupungin taksojen mukaan. Polttopuut. Nuohous.

Tilat ja materiaalit

Tilojen kuvausEteisen lattia laminaattia ja seinät pääosin tapettia/rimaa.
KeittiöKaapistot, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi/pakastin, induktio keittotaso, erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni. Keittiön lattia laminaattia. Työtasojen taustat pääosin välitilan levyä.
OlohuoneLattia laminaattia ja seinät pääosin tapettia.
MakuuhuoneAlakerran makuuhuoneen lattiat laminaattia seinät pääosin tapettia. Yläkerran makuuhuoneiden lattiat laminaattia ja seinät pääosin maalattuja.
KylpyhuoneSuihku, wc-istuin, suihkuseinä, peilikaappi ja pesuallas/allaskaappi, pesukoneliitäntä, pyykinpesukone. Lattia laatoitettu ja seinät kostean tilan levyä. (Pesuhuoneessa on sähkötoiminen mukavuuslattialämmitys).
Erillinen WCErillisen wc:n lattia laatoitettu ja seinät tapettia/maalia/rimaa, katto rimaa, peili ja pesuallas/allaskaappi.
Saunan kuvausSaunan lattia laatoitettu ja seinät paneloitu, sähkökiuas, ikkuna, lasiovi.

Lisätiedot

LämmitysjärjestelmäPoistoilmalämpöpumppu
Kiinteistötunnus908-7-493-1-L1
Tontin omistusVuokra
Tontin pinta-ala542,0 m2
Lisätietoja tontistaMaanvuokrasopimuksen mukaan: vuokralaisella on oikeus ostaa vuokra-alue. Vuokranantaja määrittelee kauppahinnan. Vuokralaisen on käytettävä osto-oikeuttaan viimeistään 10 vuotta ennen vuokra-ajan päättymistä.
RakennusmateriaaliPuu
KattoTyyppi: Harjakatto
Kate: Pelti
ViemäriKunnan
IlmanvaihtoKoneellinen poisto
EnergiatodistusKyllä
EnergialuokkaB2018
RantaEi rantaa
KaavoitusAsemakaava
Viat ja vahingotVesivahinko: ei
Kosteusvahinko: ei
Home-/mikrobi- tai muita sisäilmaongelmia: ei
Muita erityisiä ongelmia: ei
infoTäydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.

Sovi esittely, kohdetta välittää:

  • Omakotitalo, 91 m2
  • 3h, tupakeittiö, aula, pesuhuone/wc, sauna, erillinen wc, terassi, autotalli
  • map Esikkokuja 1, 37630 Valkeakoski
  • my_location Katso sijainti kartalla